Duurzaam

People, Planet en Profit is de Triple-P benadering waar duurzaam ondernemen op is afgestemd. Duurzaam ondernemen is op diverse manier mogelijk. Denk aan milieuverantwoordelijke producten, luchtdicht bouwen of het gebruik van schone energie. Jardin-Graywood adviseert u graag hierin.

Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn door de jaren heen containerbegrippen geworden. Dit wordt vaak uiteengezet door de Triple-P benadering.

  • People (mensen)
  • Planet (aarde)
  • Profit (winst)

Bij het investeren in duurzaamheid wordt nog steeds teveel waarde gehecht aan de terugverdientijd, terwijl de insteek van duurzaamheid het reduceren van de CO2-uitstoot zal moeten zijn. Jardin-Graywood helpt opdrachtgevers hierin een balans te vinden. Het is van belang dat organisaties haar maatschappelijke betrokkenheid laten zien om goed voor de mens en het milieu te zorgen, zodat ook de toekomst van de mensheid gewaarborgd kan worden. Dit geldt voor vraagstukken als de huidige CO2-uistoot, opwarming van de aarde, voedselproblematiek en het opraken van fossiele brandstoffen.