Energie Onderzoek

De energieonderzoeken die worden uitgevoerd door onze gecertificeerde adviseurs welke de richtlijnen van de BRL en ISSO volgen, gaan verder dan de standaard maatregelen die op het energielabel zijn weergegeven. Voor elk gebouw worden specifieke, praktische en haalbare maatregelen gevonden met de bijbehorende investering, besparingen en de CO2 reductie.

Jardin-Graywood adviseert en biedt praktische ondersteuning aan organisaties bij het realiseren van energiebesparende- en comfort verhogende maatregelen voor gebouwen en gebouwgebonden installaties. De doelstelling dient te zijn het uitvoeren van een optimaal onderzoek inclusief de mogelijke maatregelen zowel bouwkundig als installatietechnisch, welke voortkomen uit onze brede praktische ervaring. Aan de hand van een energieonderzoek, ook wel 0-meting genoemd, kunnen organisaties haar energiekosten verlagen, de CO2-uitstoot reduceren en voldoen aan de wet- en regelgeving die is bepaald door de overheid. Daarnaast draagt uw organisatie bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, wat uw imago zal doen verbeteren.

In de onderstaande afbeelding is het onderzoekskader weergegeven. Daarnaast kan de rapportage aangevuld worden met extra specifieke wensen van de opdrachtgever.

 

Energie onderzoek