Strategie

Jardin-Graywood streeft naar een eerlijke en betrouwbare samenwerking voor diensten aan profit, non-profit en particuliere opdrachtgevers op het gebied van project- en energie management.

Wij streven naar erkenning als de maatstaf voor kwaliteit, efficiency en klantenservice, het realiseren van de beste resultaten en het optimaal benutten van nieuwe innovatie technologieën. Om dit te realiseren staan er twee elementen in onze strategie centraal.

1. Versterken van de marktpositie

Het handhaven van de huidige marktpositie door middel van maatregelen die gericht zijn op kostenflexibilisering en kwaliteitsverbetering. Dat wordt niet alleen organisatorisch bereikt, maar ook door samenwerking met opdrachtgevers en verbreding van het dienstenportfolio. Bovendien bieden we voortdurend nieuwe diensten aan die op onze opdrachtgevers zijn afgestemd.

2. Optimaliseren van bedrijfsprocessen

Jardin-Graywood is werkzaam in een turbulente markt. Wat vandaag in is, kan morgen al weer uit zijn. Dit vereist dat er een balans is tussen kwaliteit en kwantiteit. Essentieel zijn hierin de flexibiliteit, een goede serviceverlening en efficiënt georganiseerde diensten.